Tippek professzionális video marketing kampány létrehozásához

Videót épít be az üzleti marketing keverékében? Ha nem, sok expozíció hiányzik. Kevesebb és kevesebb ember fordul újságokhoz vagy hallgat rádiót. A legtöbb ember online keres, amikor információt keres. Olvassa tovább ezt a cikket, hogy megtudjon néhány tanácsot az ön kedvéért.

A legtöbb online felhasználó hírhedten rövid figyelmeztetéssel rendelkezik, és azonnali vagy gyors információt akar. Ha úgy érzi, hogy hosszú ideig kell futtatnia a videódat, gondoljon egy sorozat létrehozásáról, hogy az emberek visszatérhessenek, amikor elérhető a meghallgatni kívánt rész.

Ne felejtse el, hogy a videó elkészítése csak a munka fele. Te is felel a videód reklámozásáért. Ha elég jól forgalmazza videóit, akkor több ember látja videóit, mint valaha. Kiváló tartalmat hozhat létre, de az embereknek tudniuk kell, hogy ott van!

Az emberek folyamatosan keresnek valamit, hogyan kell csinálni vagy megvalósítani. Amikor rájönnek, hogy szakértő, többet fognak visszatérni.

Készíts egy videót, amely bemutatja a termék felhasználását. Azok számára, akik feltették a problémát, megoldják a problémát, és így új ügyfeleket keresnek.

Ha a videót arra használja, hogy rávegye az embereket egy termék és / vagy szolgáltatás megvásárlására, akkor ne felejtsen el mellékelni egy linket, amely oda vezet, hogy megvásárolhatja. A legjobb, ha a tényleges videolejátszón belül van. Ezzel biztosítja a kapcsolatot a videóval, még beágyazva is.

Tegye tartalmát érdekesnek. Győződjön meg róla, hogy a videód valóban becsomagolt. Ha felteszi a YouTube-ra, további megtekintésekhez juthat, de nem, ha a videóid unalmasak és érdektelenek.

Generálkivitelezés, lakásfelújítás és műszaki ellenőrzés 

Generálkivitelezés, lakásfelújítás és műszaki ellenőrzés 

Építési telek és kivitelezés

 

Tartsa friss tartalmat, hogy a nézők visszatérjenek. Az unalmas tartalom csak az ügyfeleket távolítja el. Meg kell próbálnia rávenni az embereket, hogy látják, mit kínál. Minél érdekesebb a tartalma, annál nagyobb esélye van a nézők vonzására.

Ha videókat szeretne készíteni, akkor ellenőrizze, hogy olyan dolgokról készül-e, amelyekről valóban tudsz, és amelyekben hiszel.

Mindig bérelhet fel videókat az Ön számára. Vegyen részt videoversenyen, ahol az emberek díjakat kapnak azok számára, akik a legjobbat készítik.

Miután összegyűjtött sok információt és visszajelzést a saját videóiról, kezdje el készíteni többet ezekről.

Ki kell tudnia, hogy a videód megkapja-e a kívánt eredményeket. Előfordulhat, hogy kitalálja, hogy hány néző reagál az ügyfelekre, csak kitalálva. Nézze meg, hány megnézése van, és mekkora részét a megtekintett videóinak, mekkora részét megnézi és még sok más.

Az állvány értékes eszköz. A remegő kamerahatások csak horrorfilmekhez és hasonlókhoz készülnek. A videóidatól valószínűleg egy állandó felvételtel kell maradnia, amelynek mozogásakor sima panoráma van.

Amikor marketing videókat küld a YouTube-ra, készülj fel a mérsékelt megjegyzések megtételére. Ha nem tud válaszolni megjegyzéseire, tiltsa le őket.

A rövid videók kedvezőbbek, mint a hosszabbak. A nézők figyelme elcsúszik, ha a nézőid is vannak. Az öt perc valószínűleg szintén rendben van, de akkor működik, ha nagyon érdekes tartalma van. Próbáld bevonni a nézőt azáltal, hogy a videóid rövidek és pontosak.

A minőségi videók készítéséhez nincs szüksége magas színvonalú felszerelésre. A legtöbb számítógép képes arra, hogy ideje csak annyit tegyen, hogy jó szoftvert helyez a számítógépére. Használhatja okostelefonját is!

Nagyszerű lehetőség arra, hogy több videót generáljon videomarketing webhelyéhez. Az ügyfelek által készített videók közösségi érzés.

Ne hagyja, hogy a sikertelen video marketing nem azonnal hozza meg a kívánt eredményeket. Kérdezze meg a közönséget, hogy mi szereti és mit nem szeret a videóidban. A videók sokkal jobbak lesznek, ha elkezdi a szerkesztést és a bemutatókat.

Miután befejezte a forgatást, a vásárlók nagyszerű forrással rendelkeznek. Ne felejtsd el ösztönözni őket arra, hogy készítsék el és osszák meg másokkal hasznos videódat!

Az egyik kihasználatlan formában, amelyet az emberek nem folytatnak a video marketinggel, az, hogy a videókat podcastokká alakítják. Ez egy további módszert kínál vállalkozásának marketingéhez, és lehetővé teszi a díj felszámítását a legjobb interjúkért vagy demonstrációs videókért. Ügyeljen arra, hogy ezeket a díjakat jó ár-érték arányban tartsa.

A humor hasznos eszköz lehet marketing videók készítésében. Vevői gyorsan el fogják veszíteni érdeklődését, ha hirdetése nem reagál az unalmasra. A reklámja nagyobb valószínűséggel fogja fel a figyelmet, ha természeténél fogva ellentmondásos vagy ellentmondásos. Próbálj meg minél kreatívabb lenni a kreativitással. Az érdekes és az embereket felvágó reklám hozzájárul a video marketing kampányának sikeréhez.

Ez elősegíti őket egy vitában, és kíváncsi lesz a következő videóra.

Vigyázzon arra, hogy az emberek mit gondolnak a kapott videóidról. A marketing videók fő célja, hogy felkeltsék az emberek érdeklődését és megtartását. Ha a néző nem elégedett teljesen a jelenlegi videóiddal, ez elősegíti a video marketing erőfeszítéseit.

Nézze meg azokat a videókat, amelyekben a versenytársai vannak.Nem másolja őket, csináld úgy y